El diari Diari de Girona, llança Iberempleos.es, un nou portal de recerca de feina per Internet, que compta amb més de 277 ofertes de treball d'empreses localitzades a Girona i més de 83.000 currículums de candidats residents en aquesta regió.

Iberempleos.es neix amb l'objectiu d'esdevenir un dels portals de reclutament online de referència en el mercat. El web compta amb més de 5 milions de currículums recollits a dia d'avui i més de 93 mil empreses com a clients.A través del web de Diari de Girona, empreses i candidats poden accedir gratuïtament a Iberempleos.es. De disseny senzill i intuïtiu, el nou portal de recerca de feina posa en contacte de forma ràpida i eficaç qualsevol tipus de perfil professional amb les oportunitats de treball ofertes per empreses que operen en totes les províncies de l´estat espanyol.

Apropar al candidat les ofertes de treball del seu lloc de residència és una de les característiques principals d'aquest nou web de recerca de feina amb especialització regional tot i que ofereix també una cobertura global. Així, Iberempleos.es fa visibles les ofertes de treball que normalment no es publiquen en els portals d'ocupació generalistes, d'aquesta manera l'usuari pot realitzar una cerca més afinada per localització geogràfica. A través d'un senzill procés de registre i una vegada pujat el currículum vitae a la plataforma, l'usuari pot començar a realitzar les recerques que millor s´adapten les seves prioritats i necessitats i conèixer les ofertes d'ocupació actualitzades tant de les empreses localitzades a Girona com a la resta del país. Iberempleos.es es perfila més com un mitjà efectiu perquè les empreses que volen ampliar la seva plantilla publiquin un anunci, ja que a ell s´hi accedirà a través de més de 15 diaris de tot l'Estat. Entre els avantatges que ofereix Iberempleos.es destaca l´objectiu de maximitzar l´afinitat dels perfils professionals que ofereix, de manera que les empreses no troben el màxim número de candidats, sinó només aquells millor capacitats i que realment compleixin amb els requisits. Un altre dels seus principals beneficis és que compta amb els CVs més actualitzats del mercat.