Irene Rigall ja fa cent dies que està desapareguda. Des que el 16 de març va ser vista per darrera vegada al barri de Sant Narcís de Girona només se n'ha trobat la bossa de mà, mig amagada al costat d'una casa de Fontajau, i el telèfon mòbil a prop de l'Auditori- Palau de Congressos, al Parc de la Devesa.

Bombers i Mossos d'Esquadra han fet batudes a la zona del Puig d'en Roca i al riu Ter en diverses ocasions, amb gossos, helicòpter, caiacs i submarinistes. També se l'ha buscada en d'altres punts com a Palol de Revardit i a Sarrià de Ter, després de rebre diferents avisos. Familiars i amics també han anat a cada lloc on algú ha apuntat que podria haver vist la periodista d'El Punt.

A més a més, s'han enviat correus electrònics a multitud d'indrets de tot l'Estat per alertar de la desaparició d'Irene Rigall. Recentment, se n'han enviat als albergs i a les empreses logístiques i de transports. No és el primer cop, però serveix de recordatori. En els e-mails es recorda que la noia, de 31 anys, està desapareguda i desorientada i s'hi adjunta un cartell amb una imatge de la periodista.