Tem que s´aturi el tren convencional

 

Carles Puigdemont també va expressar "un punt de temor" pel futur de les obres del tren convencional després de les eleccions generals, sigui quin sigui el nou president del Govern. "Vull pensar que no passarà, però espero que no succeeixi com després de les passades eleccions municipals, el 2007, quan una setmana després ens van anunciar un retard en l'arribada de l'AVE", va exposar. Per Puigdemont, a la ciutat hi ha "un element adormit", que s'ha vist els últims anys "amb una displicència i indolència inexplicables", que és el projecte ferroviari. "No pot ser que ens limitem a veure com ens fan les obres. Som actors no només en la vigilància de l'obra i en la planificació del projecte encara pendent, sinó sobretot en la definició d'estratègies", va argumentar.
Una altra de les principals infraestructures és la N-II i el retard de les obres a diferents punts és notable, per aquesta raó Puigdemont va definir la situació com insostenible, a més d'"indecent, injusta i inacceptable". "Girona no pot considerar mai com a amic un Govern espanyol que ens maltracti d'aquesta manera i ja ja n'hi ha prou de ser comprensius amb els retards, els incompliments i demores. Girona ha de fer sentir ben alt la seva veu a tot Espanya per assenyalar la gravetat de la injustícia del tracte", va declarar el futur alcalde. Davant d'aquesta situació, Puigdemont s'ha compromès a deixar clar que Girona ja no accepta més aquesta injustícia.Girona |eP

Canal Girona FC

Girona FC

Girona FC

Totes les notícies, imatges, vídeos i partits en directe del Girona FC. Consulta també la classificació i calendari de la Lliga.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema