A Sils

Mor un operari atropellat per un camió a l´AP-7

El sinistre ha tingut lloc a dos quarts d'una del migdia al quilòmetre 81, i la via continua tallada en sentit Girona

27.06.2011 | 15:34

L'operari de manteniment atropellat per un camió al quilòmetre 81 de l'autopista AP-7, al seu pas per Sils (Selva), aquest dilluns a dos quarts d'una del migdia, ha mort, segons ha confirmat el Servei Català del Trànsit. El pronòstic inicial ja determinava que les lesions que patia eren d'extrema gravetat. En un primer moment ha calgut tallar la via en ambdós sentits de la marxa perquè un helicòpter medicalitzat aterrés i evacués el ferit. Finalment l'helicòpter ha traslladat la víctima, ja sense vida. A un quart i mig de dues del migdia l'autopista continuava tallada en sentit Girona, però ja s'havia reobert al trànsit en sentit Barcelona.

Girona

Un home quedat ferit lleu en bolcar amb el cotxe
Un home quedat ferit lleu en bolcar amb el cotxe

Un home quedat ferit lleu en bolcar amb el cotxe

El conductor d'un turisme de 58 va patir un accident mentre circulava per la carretera N-II ahir...

El Tapa´t enceta la seva tercera edició amb 28 propostes gastronòmiques

El Tapa´t enceta la seva tercera edició amb 28 propostes gastronòmiques

La iniciativa tindrà lloc del 17 al 26 de novembre a Girona i Salt, coincidint amb la celebració...

El Fòrum Gastronòmic posa el punt de mira en la cuina sostenible

El Fòrum Gastronòmic posa el punt de mira en la cuina sostenible

La ciutat de Girona acull una nova edició del certamen, que tindrà lloc al Palau de Congressos i...

Josep Roca i els policultius

Josep Roca i els policultius

El sommelier d'un dels millors restaurants del món oferirà una xerrada sobre les virtuts d'aquesta...

Un punt per descobrir les novetats del món gastronòmic

Un punt per descobrir les novetats del món gastronòmic

El fòrum serà escenari de la presentació del Forn de llenya Caliu i el sistema Coravin

Els restaurants de Girona ofereixen un menú de tapes pel Fòrum Gastronòmic

Els restaurants de Girona ofereixen un menú de tapes pel Fòrum Gastronòmic

Els plats aniran de cua de bou estofada amb vi negre a crema de carbassa amb castanyes

Enllaços recomanats: Premis cinema