L'Ajuntament de Salt preveu aprovar unes retribucions com les de l'any 2003. El document amb els sous ja s'ha posat sobre la taula a la Junta de portaveus i provocarien una reducció aproximada d'un 50% respecte als diners que es van destinar als càrrecs electes l'any 2007, quan la socialista Iolanda Pineda va accedir al govern. Segons Jaume Torramadé, això suposarà un estalvi d'uns 160.000 euros.

Pineda, que va decidir dedicar-se excluvisament a l'Ajuntament de Salt, cobrava 3.400 euros al mes a raó de catorze pagues. El nou alcalde, el nacionalista Jaume Torramadé, cobrarà un màxim d'uns 1.250 euros, tot i que a diferència de Pineda, no serà en règim de dedicació exclusiva. Torramadé, que seguirà exercint com a metge i que serà el president de la Diputació de Girona, no ha informat de la renúncia de cap sou.

En campanya electoral, Jaume Torramadé es va comprometre a governar amb les retribucions del decret aprovat l'any 2003 i aquest és el document que ha posat sobre la taula a la resta de formacions polítiques. En el decret apareixeix que l'alcalde ha de cobrar 2.300 euros, però correspondria en el cas que fos a dedicació parcial del 80%, un aspecte que el futur alcalde ja ha dit que no serà així, com tampoc va ser el 2003. "Només seria en cas que al final assumís una dedicació parcial", ha dit.

A banda de les retribucions destinades a alcaldia, també baixaran totes les assignacions als regidors, grups municipals i portaveus. Fins i tot, comparant-les amb les indemnitzacions i retribucions acordades a meitat de l'any 2010 després que el consistori aprovés per unanimitat una rebaixa dels sous que de mitjana va ser superior al set per cent. La mesura es va adoptar com una de les mesures urgents per a reduir el dèficit públic i que també es van aplicar a altres municipis de l'Estat. Aleshores, després de la rebaixa es va establir que l'assistència a una sessió plenària es pagaria a 295,83 euros. En canvi, ara, la indemnització es quedarà en una quantitat d'uns 180 euros. També es redueix la quantitat que es pagarà per assistir a les sessions a la Junta de Govern local. Si el 2010 es va fixar en 150 euros cada asistència, a partir d'ara seran 183 euros, tal i com es va establir l'any 2003.

Es manté, però, força similar l'assignació als grups municipals. Cada grup rebrà un fix de 250 euros. És una quantitat superior en uns 18 euros a la del 2010. No obstant, baixa la xifra per cada un dels regidors que passa dels 176,70 euros als 140 euros. Cada portaveu de grup rebrà mensualment 450 euros, quinze menys que l'assignació que han estat percebent els darrers mesos els caps visibles dels grups municipals.