La CUP proposa que Girona es declari ´ciutat per la diversitat sexual´

 

GIRONA | DDG El grup municipal de la CUP presentarà una moció en el pròxim ple ordinari per proposar que Girona es declari "ciutat per la ?diversitat sexual i contra l'homofòbia i la transfòbia". Una de les ?iniciatives més destacades que incorpora el text, en aquest sentit, és la creació del Consell local per a ?l'alliberament Lèsbic-Gai-Transexual (LGT) de Girona, en què participarien diverses institucions de l'administració pública, així com les organitzacions d'alliberament LGT. Aquest organisme serviria per acordar amb l'Ajuntament formes de treballar eficaçment contra l'homofòbia i per acordar les polítiques públiques -amb consens de les entitats- sobre aquest àmbit.
A més, la CUP vol que l'Ajuntament doni el nom de "28 de juny, dia internacional per a l'alliberament lèsbic, gai i transsexual" a un carrer o plaça de la ciutat, i garantir que als diversos espais municipals per a joves de la ciutat es treballi per a la normalització del fet LGT, així com que s'hi millorin els protocols d'acollida a adolescents i joves lesbianes, gais i transsexuals. Una altra proposta destacada és la de garantir que la Policia Municipal tingui i compleixi protocols per atendre casos d'homofòbia i de transfòbia que assegurin una bona i justa atenció de les persones afectades per episodis de discriminació.

Canal Girona FC

Girona FC

Girona FC

Totes les notícies, imatges, vídeos i partits en directe del Girona FC. Consulta també la classificació i calendari de la Lliga.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema