La Policia Municipal de Girona ha enxampat entre la una del migdia d'aquest dimarts i les quatre d'aquesta matinada dos conductors que superaven la taxa d'alcohol permesa i dos més que ja havien esgotat tots els punts. Es tracta d'un jove de 25 anys, que després de cometre una infracció de trànsit, i d'un home de 43 anys que no van respectar un senyal de prohibició. En ambdós casos, els agents van constatar que havien esgotat els punts. Els dos conductors beguts, per la seva banda, són dos homes de 35 i 33 anys, respectivament. El primer va ser interceptat al carrer Güell després de no respectar una senyal d'obligació i el segon circulava fent ziga-zagues i va frenar sobtadament al carrer de la Creu.

La Policia Municipal va aturar el primer conductor, de 25 anys, al voltant de la una del migdia d'aquest dimecres després de cometre una infracció. Una patrulla de seguretat ciutadana li va demanar la documentació i va comprovar que tenia una suspensió del permís per pèrdua total de punts.

En el segon cas, un home de 43 anys va ser interceptat a dos quarts de sis de la tarda després de no respectar un senyal de prohibició. De forma similar al cas anterior, els agents van comprovar la documentació del conductor i van adonar-se que també tenia una suspensió per pèrdua total de punts. En els dos casos, se'ls imputa un delicte contra la seguretat vial.

Interceptats dos conductors beguts en deu minuts

D'altra banda, la Policia Municipal ha enxampat aquest dijous a la matinada dos conductors beguts en deu minuts de diferència. Quan passaven deu minuts de les quatre de la matinada, una patrulla va veure com un conductor de 35 anys no respectava un senyal d'obligació. Després d'aturar-lo, els agents van comprovar que presentava símptomes d'haver begut i la seva taxa d'alcoholèmia va superar la legalment permesa amb indicis penals. El vehicle va quedar immobilitzat i al conductor se li va imputar un delicte contra la seguretat vial.

Deu minuts més tard, un altra patrulla del torn de nit, en aquesta ocasió al carrer de la Creu, va detectar un vehicle que feia ziga-zagues i frenada sobtadament. De resultes d'aquestes maniobres els agents van aturar el conductor, de 33 anys d'edat, i en comprovar que tenia evidents signes de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques, van practicar-li el preceptiu test d'alcoholèmia. Arran dels resultats de la prova, que van superar el doble de la taxa permesa, també es va immobilitzar el vehicle i, com els darrers conductors, es va imputar el conductor per un delicte contra la seguretat vial.