L'exregidora de Plataforma per Catalunya (PxC) a Salt Juana Dolores Martínez ha presentat avui davant els Mossos d'Esquadra una denúncia contra el dirigent d'aquesta formació, Josep Anglada, i contra la direcció del partit, segons la qual l'han amenaçat perquè lliuri la seva acta de regidora.

El passat dia 16, el cap de llista de PxC a Salt, Carles Bonet, i la número tres, Juana Dolores Martínez, van fer efectiu el seu passi al grup mixt al·legant "raons de consciència, ètica i moral", amb la qual cosa la formació xenòfoba es va quedar amb una sola regidora al consistori.

Juana Dolores Martínez ha explicat a EFE que ha denunciat a la comissaria dels Mossos les amenaces que tant ella com Carles Bonet estan rebent.

"Carles i jo -ha assegurat- hem rebut continues amenaces des de la cúpula de PxC, ens han insinuat que per aquí hi ha els caps rapats i que ens podien partir les cames".

En aquest sentit, ha assegurat que ha estat el propi Anglada qui li ha dit que si vol viure "tranquil·la i en pau" ha de lliurar l'acta de regidora.

Martínez, com la resta de regidors de Salt, assistirà aquesta nit al ple per decidir si s'aprova una moratòria respecte a l'obertura de nous centres de culte al polígon de Torremirona.

La regidora ha dit que hi assistirà amb total tranquil·litat: "perquè no hem fet res de dolent", ha assegurat.

PxC va aconseguir tres regidors en les últimes eleccions municipals i Martínez va prendre possessió del càrrec el mes de juny passat, no obstant això va renunciar al càrrec després que comuniqués que volia casar-se amb la seva parella, un ciutadà d'origen camerunès.