Veure la motocicleta de competició de Valentino Rossi, jugar amb la realitat augmentada intel·ligent, jocs, laboratoris, exposicions i un teatre que presenta un musical. Amb aquestes propostes, Endesa i Enel han aterrat a la Fira de Mostres de Girona per presentar l'exposició Increïble Energia. Es tracta d'un espai intinerant i gratuït obert a tots els públics amb l'objectiu d'educar i consciencar de forma lúdica sobre els processos de producció i generació d'energia, el consum responsable i les possibilitats energètiques del segle XXI.

L'espectacular exposició d'Endesa en una carpa de 800 metres quadrats que es podrà visitar a la Fira de Girona a partir del 27 d'octubre i fins l'1 de novembre (entre les 11.00 i les 20.00 hores) fascina per l'aposta interactiva que presenta. Amb l'objectiu d'educar i conscienciar sobre l'ús energètic, Increïble energia aposta pels més petits i, en general, per a famílies senceres. Lluny d'aborrir-se, els visitants podran jugar amb la realitat virtual i escollir, per exemple, els aparells que consumeixen més energia. En un altre punt, el públic veurà quina és l'aposta energètica per ciutats i llars.

L'espai també acull un escenari on es representarà Energy Story, un musical on s'explica què és l'energia i com s'ha desenvolupat al llarg de la història.

Entre demà i divendres està previst que hi passin 700 escolars de la província en una exposició que després es traslladarà a Barcelona, Madrid i Sevilla. Fins ara s'ha pogut visitar en vint ciutats d'Itàlia, amb uns 300.000 visitants.