La mare de la nena de dos anys decapitada aquest dijous a Girona estava fora de casa quan ha succeït el crim, comès presumptament pel pare, segons han explicat als mitjans diversos veïns de l'immoble.

Una de les veïnes, que ha preferit no revelar el seu nom, ha precisat que abans del crim ha escoltat crits, plors i fins i tot "sons guturals", si bé ha destacat que la família era aparentment normal.

Carlos, un altre dels veïns, ha explicat per part seva que la mare ha rebut assistència mèdica en descobrir el que ha passat, si bé sembla que l'altra filla del matrimoni, que es trobava dins del domicili en el moment dels fets, no ha resultat ferida.

La parella, d'origen colombià, portava una vida normal i fins i tot els veïns havien jugat alguna vegada al parc amb les dues filles del matrimoni, ha explicat Carlos, que ha assenyalat que el pare es trobava a l'atur, si bé la dona treballava.

Els Mossos d'Esquadra han detingut el pare per decapitar la seva filla de dos anys, han informat a Europa Press fonts coneixedores de la investigació, i pel que sembla ha estat el mateix home el que ha trucat al telèfon d'emergències 112 just després dels fets per informar del que ha passat i justificar-se dient que era el dimoni qui l'hi havia encarregat.

A més, segons han confirmat fonts pròximes al cas, en el moment d'obrir la porta a la patrulla que ha acudit al domicili, el detingut ha manifestat que el dimoni estava dins del pis.

El crim ha ocorregut al número 8 del carrer Oviedo de Girona passades les 12.00 hores, i fins a allà s'ha desplaçat la comitiva judicial i el detingut per fer una reconstrucció dels fets, a més de la funerària per procedir a l'aixecament del cadàver de la nena.

DOS ANYS AL BARRI I A L'ATUR

Una veïna de l'immoble ha comentat a Europa Press que la família feia uns dos anys que vivia a l'immoble, que sempre ha estat de lloguer, i que eren gent "molt normal".

"Mai, mai, mai he sentit crits ni discussions, i hagués posat la mà en el foc per ell, fins i tot l'hagués ajudat en qualsevol cosa que m'hagués demanat", ha relatat la dona, que no ha volgut identificar-se.

Aquesta veïna també ha explicat que des que estan al pis, ell mai ha treballat i que ella treballa en el món sanitari; i que era precisament el detingut el que es feia càrrec de les petites molts dies i qui anava a recollir la filla gran al col·legi al migdia, cap a les 12.00 hores.

El detingut es troba a les dependències dels Mossos d'Esquadra de Girona on està previst que se li prengui declaració.