L'empresa Aquanea SL ha iniciat les obres de restauració de l'àrea de la font del Ferro, a la vall de Sant Daniel. L'actuació s'inclou dins el projecte Res'Pir. La restauració inclou la zona d'aparcament, el camí d'accés a l'àrea de lleure i el mateix espai del recinte de la font.

A l'aparcament, s'ordenarà la zona perquè els cotxes s'hi distribueixin ordenadament. A més, es protegirà la vegetació existent dels possibles danys pels pas de vehicles, es millorarà el mobiliari i senyalització, i s'adequarà el drenatge de les aigües pluvials.

Al camí d'accés a la font es retiraran els pals de telèfon que estan fora de servei, es protegiran amb pilones les vores del camí i es garantirà la duració del camí refent els camins de l'aigua transversals perquè aquesta no s'emporti el sòl i desfaci la rasant del vial.

Pel que fa a l'entorn de la font s'actuarà per sostenir els marges, refer camins i adequar els baixadors que s'han anat fent i que estan en mal estat a causa de l'ús intensiu que se'n fa i de la manca de drenatge o conducció de les aigües pluvials i desguassos de la font sense adequar. A més, s'hi posarà mobiliari nou (bancs i papereres). A la zona de la font de la Pinya es restaurarà el coronament dels murs per ajudar a conduir les aigües de pluja, es refarà el drenatge i es restaurarà el paviment i els bancs.