La dinovena edició de Tot Nuvis Girona obre les portes aquest divendres i durant tot el cap de setmana permetrà trobar en un sol espai tot allò necessari per a l'organització d'un casament o d'una celebració, amb l'aparador més complet per orientar i assessorar els nuvis i amants de les celebracions. Al Palau de Fires hi seran presents 133 expositors de vestits de nuvi, núvia i cerimònia, restauració i els complements -joies, targetes, música, flors, viatges i fotografia.

L'oferta es complementarà amb diferents tallers. S'incorpora un taller de retoc de maquillatge que anirà a càrrec de Diana Galí, de l'empresa Toque Personal. A més se'n celebraran d'altres de protocol, de fotografia i de rams de núvia, a càrrec de professionals de prestigi de cadascun dels sectors. Entre els inscrits als tallers se sortejarà un cap de setmana romàntic a Roses, gentilesa de Viatges Viñolas.

El saló tornarà a comptar amb les desfilades d'imatge: vestits de núvia, nuvi i cerimònia de les firmes expositores del saló; llenceria i, com a novetat, de joieria.

Una de les grans novetats és la presència a Facebook del saló amb el concurs "Passa els nuvis del Tot Nuvis". Per participar en el concurs, cal fer-se seguidor de la pàgina d'"Els Nuvis del Tot Nuvis" i seguint les tradicions de les celebracions dels casaments, passar els nuvis entre les seves amistats que es casen o es volen casar. Passant els nuvis, els usuaris rebran una invitació per assistir al saló i participaran en el sorteig d'un cap de setmana romàntic a Roses i de llenceria, tant per a home com per a dona, gentilesa de Blonda.

L'entrada del primer dia (de les quatre de la tarda a les nou de la nit) és gratuïta. Per dissabte i diumenge, l'entrada valdrà quatre euros i s'hi podrà anar de les onze del matí a les nou del vespre.