El GEiEG va inaugurar ahir la nova piscina de 25 metres del complex esportiu de Sant Ponç després de l'incendi del 17 de gener de 2008 a la zona ludicotermal que la va deixar inutilitzable. Les noves instal·lacions incorporen com a gran novetat un nou mètode de cloració de l'aigua amb un sistema de electròlisi salina amb un filtratge ultravioleta, realitzat per l'empresa Nella.

L'acte d'inauguració va comptar amb la presència del secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau, l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont i el president del GEiEG, Francesc Cayuela, entre altres.

La piscina de 25 metres de Sant Ponçes va construir l'any 1970 i va ser inaugurada el 1972. Va ser la primera instal·lació climatitzada de la província i la inauguració va esdevenir un abans i un després a la pràctica de la natació per Girona. El març del 2007 va finalitzar una modificació del projecte inicial. El reforçament en diferents parts clau de la instal·lació i la creació d'una zona lúdicotermal, feien novament que la piscina de 25 metres del GEiEG tornés a ser capdavantera. La desgràcia però, es va fixar en la instal·lació gironina. La ?matinada del 17 de gener de 2008, un incendi destruïa completament la nova piscina i la zona ludicotermal.

Des de llavors no s'ha parat de treballar per tornar a dinamitzar la piscina de 25 metres de Sant Ponç. Les diferents juntes directives i els tècnics de manteniment han treballat per recuperar l'equipament que ha inclòs la incorporació del nou sistema de cloració de l'aigua amb el mètode d'electròlisi salina i amb un filtratge ultraviolat.

La nova piscina combina la darrera tecnologia en cloració i el romanticisme de ser la primera piscina climatitzada de les comarques gironines.