Nou pas per a la futura construcció de la comissaria de districte dels Mossos a Salt, que correspondrà a una ampliació de la nova seu de la policia local encara per estrenar, al Pla de Salt. Gisa ha licitat ja les obres per un pressuposot de de 999.986 euros. És un cost més alt del que s'havia assenyalat fa unes setmanes, si bé les ofertes que es presentin al concurs poden rebaixar el preu final.

El termini per executar les obres un cop adjudicades serà de set mesos, dos mesos menys del que s'havia anunciat inicialment. La data límit per presentar les ofertes es el 23 de febrer. L'alcalde, Jaume Torramadé, va exposar fa unes setmanes la seva il·lusió d'inaugurar l'11 de febrer les instal·lacions compartides.

L'Ajuntament redactarà i aprovarà en un termini màxim de dos mesos el projecte d'ampliació i reforma de la comissaria. Es farà una cessió d'ús de l'espai per 45 anys prorrogables a un màxim de 4 anys més.

Mentre segueix a l'aire l'ús final del terrenys on en el passat s'havia apuntat que s'aixecaria la seu regional (al Mas Masó de Salt), el delegat de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús, va indicar que pràcticament segur la nova seu serà a l'edifici de trànsit, on es farà una amplació. Actualment està a Vista Alegre.