Un transvestit va apunyalar per l'esquena ahir cap a les cinc de la tarda la seva parella a l'interior del seu habitatge situat al centre de Girona. Per motius que es desconeixen, les dues persones van iniciar una discussió a prop de la gasolinera que hi ha al final del carrer de la Creu, a prop de la plaça dels Països Catalans.

La discussió va acabar anant a més i fruit de la forta baralla, es va produir l'agressió amb una navalla. La víctima, una dona d'uns trenta anys, va patir talls de diversa consideració, alguns dels quals li van afectar l'esquena, segons van informar fonts de la policia municpal de Girona. La noia va ser traslladada en una ambulància del SEM fins a l'hospital Josep Trueta de Girona per tal de ser atesa de la ferides, tot i que no es tem per la seva vida.

La Policia Municipal de Girona va aconseguir arribar a temps per detenir l'agressor, un transvestit que molt probablement seria la parella de la víctima. En tancar aquesta edició es desconeixia encara si els fets es van desencadenar per motius sentimentals o si va ser per alguna altra altra raó. La policia municipal té un testimoni que podria ajudar a resoldre la causa de l'atac.

Atraquen un dentista

Dos homes armats amb una pistola van atracar un dentista que sortia de la seva consulta dijous al vespre. L'home té la clínica en un pis del carrer Sant Francesc i, quan baixava per l'ascensor en acabar la jornada, va trobar-se de cara amb dos homes al rebedor de la finca que el van acorralar dins l'habitacle de l'ascensor posant-li una pistola al pit. Li van robar un maletí, on duia documents, 400 euros i el mòbil.

El facultatiu va sortir de la consulta a tres quarts de nou del vespre i en intentar sortir de l'ascensor al rebedor de la finca es va trobar dos joves. Un d'ells anava amb la cara tapada amb un buf i la caputxa de la dessuadora, i l'altre duia un casc de motorista, però per les mans la víctima va apreciar que aquest darrer era un noi negre.

Ambdós eren joves, explicava ahir la víctima, i premennt-li l'arma contra el pit li van demanar el maletí i el mòbil, amb poques paraules i en castellà, en el qual el dentista va apreciar un accent d'algun país sud-americà. "No estaven gens nerviosos, sabien el que feien. Tot plegat va durar quatre o cinc segons", va dir la víctima, que més enllà de la forta pressió de la pistola al pit no va rebre cap mal.

Els Mossos d'Esquadra tenien ahir identificats els autors de l'atracament i no es descartaven detencions ràpides. Per la seva banda, el dentista va explicar que mai s'havia sentit vigilat i que no havia vist mai els dos nois.