L'Ajuntament de Girona ha iniciat el tràmit per al desballestament de vuit cotxes de matrícula estrangera si els seus propietaris no els recullen del dipòsit municipal de vehicles. Els vuit cotxes fa més de mig any que són les instal·lacions situades al costat de Mercagirona i hi van arribar perquè estaven abandonats en diferents carrers del terme municipal.

La meitat dels vehicles són de matrícula francesa. La resta són de Portugal, Polònia, Lituània i Itàlia. En un avís, l'Ajuntament alerta que, si els vehicles no són retirats abans de dos mesos, acabaran essent desballestats. A més a més, es recorda que per treure el cotxe s'haurà d'abonar les despeses derivades de traslladar-lo al dipòsit.

El vehicle que acumula una major estada a les instal·lacions municipals és un Fiat Punto de Portugal, que va entrar al dipòsit el 5 de novembre de l'any 2009. Ara mateix retirar-lo tindria un cost per al seu propietari de 5.881 euros. Treure els altres cotxes suposaria abonar un import d'entre 1.787 euros i 2.916 euros. Són un Renault Megane, un Peugeot 2005, un BMW 3118, un Lancia Dedra, un Peugeot 106, unVolkswagen Golf i un Ford Sierra.