L'Ajuntament de Girona ha iniciat una nova proposta anomenada 'Passaport d'emocions' amb la voluntat d'impulsar el comerç i la restauració després de les festes de Nadal i de la campanya de promoció 'Girona 10'. Per cada compra o consumició superior a deu euros en algun dels establiments adherits a la campanya, el comerç posarà un gomet. Un cop estigui ple el passaport - calen sis gomets- els clients el poden portar a l'Oficina de Turisme de la Rambla i ho poden bescanviar per un regal. La campanya, que forma part de la iniciativa 'Girona emociona', es va iniciar ahir i durarà un mes.

Per omplir el passaport es necessiten tres gomets d'algun establiment dedicat al sector de la gastronomia i tres gomets d'algun comerç. A més, entre totes les butlletes recollides, es sortejaran diversos premis aportats per l'Associació de Comerciants El Centre Eix Comercial i l'Associació d'Hostaleria Girona i Radial.

L'Ajuntament de Girona espera que aquesta campanya pugui reforçar la campanya de rebaixes i l'inici de la nova temporada de primavera.