L´Ajuntament de Girona i la Junta de Confraries de Girona i la Confraria de Jesús Crucificat – Manaies de Girona, han presentat aquest matí el programa d´actes planificats per Setmana Santa a la ciutat de Girona.

El conjunt d´actes segueixen la línia d´anteriors edicions, i destaca el recorregut i l´entrega del Penó de Dimecres Sant dels Manaies (divendres 6 d´abril a les 19.30h) i la processó del Sant Enterrament (divendres 6 d´abril a les 22h).

La regidora de Promoció i Ocupació, Marta Madrenas, ha destacat altres actes que s´organitzen a la ciutat aquesta setmana com els casals de Setmana Santa i els diferents tallers i exposicions, a més de confirmar una disminució d´un 10% del pressupost per la celebració dels actes d´aquesta edició. Per la seva banda, el vocal de la Confraria de Jesús Crucificat – Manaies de Girona, Josep Baptista, ha explicat que com a novetat de la desfilada els Manaies, es realitzarà la figura de ´la roda´ a la plaça del Vi (que fa 7 anys que no s´ha realitzat).

D´altra banda, el president de la Junta de Confraries, Miquel Izquierdo, ha posat de relleu la creixent demanda i participació a la processó del Sant Enterrament, que enguany comptarà amb uns 1.200 persones.