Dues germanes que caminaven pel carrer del Portal Nou de Girona entorn a la una de la matinada del passat 14 d'abril van ser víctimes d'un dur atracament per part de dos homes joves que van robar la bossa d'una de les noies després d'atemorir-les. Un dels presumptes atracadors, Abderrahim J., de 18 anys i marroquí resident a Salt, va ingressar a presó després que els Mossos d'Esquadra el van detenir el passat dia 19. Era el primer arrest del jove arran de fer la majoria d'edat, però ja tenia antecedents de quan era menor.

Les noies van patir l'assalt de dos homes que les van engrapar pel coll per reduir-les. No van fer servir armes: mentre un dels atracadors aguantava una de les víctimes cap enrere, l'altre empentava i tirava a terra l'única de les noies que portava bossa, i li va estirar. Dins, la noia hi duia documentació, uns 300 euros i dos mòbils, presumiblement el seu i el de la germana.

Avisada la Policia Municipal de Girona, aquests van trobar la bossa al cap de poca estona a la pujada de Sant Domènec, i van traspassar la investigació sobre els responsables als Mossos d'Esquadra. Els mossos van poder identificar un dels presumptes autors del robatori amb violència i intimidació i el van detenir el passat 19 d'abril. L'altre home implicat en l'atracament també està identificat, però encara se'l busca.