Un guàrdia de seguretat que treballa al supermercat Mercadona de la carretera Santa Eugènia va patir ahir ferides lleus a causa d'una baralla provocada per dos homes que hi tenien un mal comportament. L'home va ser atès al CAP de Santa Eugènia a resultes de cops i esgarrapades després de la batussa.

Cap a mitja tarda, el personal del local, situat a prop del centre cívic Can Ninetes, va haver d'avisar la policia perquè el personal de seguretat del centre no podia controlar dos homes que, probablement, anaven beguts. Els dos tipus estaven mantenint un comportament estrany dins el recinte però no se sap si hi estaven robant res. El cas és que l'agent de seguretat els va intentar encaminar cap al carrer i els dos homes se li van encarar, fins al punt que hi va haver una baralla.

Els Mossos d'Esquadra van intercedir en l'aldarull, però ahir no es va comunicar si els dos presumptes agressors del guàrdia de seguretat havien estat detinguts. Fonts de l'establiment, que van confirmar els fets, van indicar que el supermercat va recuperar la calma en poca estona.