El Comitè Organitzador del Congrés del Partit Popular (PP) de Girona, que s'ha reunit aquest dimecres sota la presidència del portaveu a l'Ajuntament de Blanes, Salvador Tordera, ha proclamat Enric Millo com a candidat a la presidència del PPC de Girona. Millo ha presentat 327 signatures de militants del partit a les comarques gironines per fer oficial la seva candidatura quan, segons els estatuts del partit, només en són necessàries 75.

Millo ha mostrat la seva il·lusió per tornar a optar a la presidència del partit a les comarques gironines, ha agraït els avals rebuts i ha afegit que vol "consolidar la unitat i el creixement del Partit Popular de Girona que ja es demostra en la presentació d'una sola candidatura a la presidència en el nostre proper Congrés Provincial". Enric Millo també ha volgut destacar "la bona feina que s'està fent des del partit a Girona" i que "ha tingut la seva recompensa amb més pes gironí a la nova executiva del PP de Catalunya".

La candidatura d'Enric Millo es revalidarà definitivament en el transcurs del dotzè Congrés Provincial del PPC, que se celebrarà el proper 17 de juny a l'Auditori de Girona. Per fer efectiva la revalidació del càrrec, Millo haurà de presentar els avals de com a mínim el 30% dels 251 compromissaris del Partit Popular de Girona.

D'aquests 251 compromissaris que assistiran al congrés, 53 són nats i 198 són electes. Aquests darrers, repartits per comarques en funció de la representació territorial.

Així mateix, al dotzè Congrés Provincial s'hi exposaran tres comunicacions. En concret, la d'Acció Política, presentada per la diputada al Congrés dels Diputats i portaveu a l'Ajuntament de Girona, Concepció Veray; la d'Acció Municipal, amb la portaveu del PPC a Palafrugell, Laura Galiana, com a titular, i la d'Acció Social, que defensarà el portaveu del partit a Lloret de Mar, Enric Martínez.