El carrer Nord, al barri del Mercadal de Girona, celebra demà la segona "Nord Night". El carrer s'engalanarà amb catifes vermelles i espelmes a partir de les set de la tarda per viure una jornada amb descomptes a les botigues, degustacions de cupcakes i cava, música en viu, performances i desfilades a més de sortejar multitud de premis entre aquells que facin alguna compra.

Entre els premis que es repartiran hi ha nits d'hotel, àpats en establiments i obsequis sorpresa. Per exemple, un fotògraf prendrà imatges de tots els qui s'apropin pel carrer i es premiarà aquell que tingui millor "look".

Aquesta és la segona edició de la festa nocturna del carrer del Nord, després de la que es va fer l'octubre passat, segons una de les organitzadores, Francesca Collazo.

Els establiments organitzadors són Rue du Nord, Soda, Scarlatta, Poete, Francesca Marlop, Òptica del Bulevard i Hotel Nord 1901. A més, hi col·laboren el Centre de Visitants del Gironès, Nectar Cupcakes, Eva Llorens, Pilates Studio Girona, Libel·lula, Al teu Aire i l'Ajuntament de Girona.