La Policia Municipal de Girona ha detingut un jove de 18 anys veí de Girona, Mohamed B., per un delicte d'estafa. El jove està acusat de robar de l'interior d'un cotxe una cartera, una maleta i una jaqueta. Posteriorment, el jove hauria usat una de les targetes per extreure fins a 1.200 euros d'un caixer. Es dóna el cas que la víctima del robatori tenia un paper dins la cartera amb el número secret d'una de les targetes i, aquest fet, va facilitar la sostracció dels diners. La policia va iniciar una investigació que va permetre identificar l'autor del furt, que es va detenir aquest dimecres. El jove acumula antecedents per fets similars.

Els fets van passar el 14 de maig quan una persona va presentar una denuncia a les dependències de la Policia Municipal de Girona perquè li havien robat dins del seu cotxe. Entre els objectes sostrets hi havia diverses targetes bancàries, una maleta i una jaqueta. Juntament amb les targetes, la víctima guardava un paper amb el numero secret d'una d'elles.

Al dia següent, la víctima del robatori es va adonar que el presumpte autor hauria utilitzat una de les targetes per treure del banc la suma total de 1200 euros. Per això, immediatament va posar en coneixement de la policia aquest fet.

Poc després, la policia va iniciar gestions per esbrinar de quin caixer es podrien haver tret els diners i qui ho hauria fet. Un cop els agents van saber qui era la persona sospitosa, es van adonar que es podria tractar d'un delinqüent habitual al qual la policia ja havia detingut per fets similars. Un cop identificat, els agents van iniciar la recerca del sospitós però no va ser fins a la tarda de dimecres que van poder localitzar i detenir Mohamed B., de 18 anys d'edat i veí de Girona, com a presumpte autor d'un delicte d'estafa.

La Policia Municipal de Girona vol recordar que incidents com aquest es poden evitar amb un mínim de mesures de seguretat, com el fet de no guardar el número PIN de les targetes de crèdit en el moneder, cartera o en algun objecte que sigui susceptible de poder ser robat juntament amb les targetes.