L'Oficina Municipal de Turisme de Girona, ubicada a la Rambla de la Llibertat, romandrà tancada per reformes a partir d'aquest dilluns. El projecte de reforma té com a objectiu remodelar i modernitzar les instal·lacions d'aquest punt d'informació per tal d'integrar-lo a la Xarxa d'Oficines de Turisme de Catalunya, com a oficina de segona categoria, i millorar el servei d'atenció i informació als turistes que visiten la ciutat de Girona.

Durant el període d'obres, el servei d'atenció al visitant es farà des del punt d'informació turística ubicat al pati interior de l'Ajuntament de Girona, situat a la plaça del Vi. L'horari d'atenció d'aquest punt d'informació serà de dilluns a divendres de les 08.00 hores del matí a les 20.oo hores del vespre. Els dissabtes serà de les 09.00 hores del matí a les 14.00 hores de la tarda i de les 16.00 hores a les 20.00 hores de la tarda, i diumenges i festius de les 09.00 hores del matí a les 14.00 hores de la tarda.

L'equip de govern va manifestar, poc després d'iniciar el mandat, la seva intenció de recuperar aquest edifici com a oficina de turisme. L'anterior govern havia projectat convertir l'espai en un punt de venda d'entrades d'espectacles culturals. Tot just arribar al Govern, CiU va decidir reobrir l'equipament com a oficina de turisme i donar-ne la gestió a l'Associació d'Hostaleria Girona i Radial, a l'espera del projecte de reforma que ja s'ha adjudicat.