L'Àrea d'integració i convivència i la Policia Local de l'Ajuntament de Salt juntament amb el Consorci de Benestar Social Gironès - Salt, han publicat un díptic informatiu sobre la importància que els nens i nens desenvolupin les activitats a la via pública acompanyats d'un adult.

Coincidint amb el bon temps i el període de vacances s'ha volgut fer palès a les famílies que ells tenen la clau per procurar per la seguretat dels seus fills i filles. Perquè aquesta informació arribés a tothom el díptic es va distribuir a totes les escoles amb l'objectiu que es lliuressin a totes les famílies per sensibilitzar-los sobre aquest tema ara que comencen les vacances escolars.

A aquesta iniciativa també l'acompanyen altres propostes de seguiment com la de, Juguem? als patis i a les places. Aquesta activitat vol obrir els patis d'algunes escoles perquè els nens i nens hi puguin anar a jugar a la vegada que un monitor en fa el seguiment i l'observació tot estimulant noves propostes de jocs esportius.

En algunes places del municipi també es portarà a terme aquesta proposta però les activitats seran de caire lúdic educatiu amb jocs tradicionals, jocs cooperatius i tallers. Les places escollides són: Catalunya, Els Colors i Massana i els patis són: Col·legi la Farga, el Pla i el Mas Masó. Sempre de les sis de la tarda a les nou del vespre.