Una persona ha quedat ferida lleument aquest diumenge a la tarda en l'incendi parcial de la cuina d'un restaurant del centre de Girona, segons han informat els Bombers de la Generalitat. El foc s'ha produït poc després de les dues de la tarda al bar-restaurant 'Angelus', situat la cantonada entre Juli Garreta i Sant Joan Baptista de la Salle. Una fregidora s'ha encès i ha calcinat parcialment la cuina. Un dels treballadors ha quedat lleument intoxicat per la pols de l'extintor. La fumera ha afectat tot el restaurant i s'ha escampat pel soterrani de l'edifici i el bloc de pisos de sobre. Com a mesura preventiva, s'ha hagut de desallotjar els veïns. Cinc dotacions dels Bombers han treballat en el foc.

La treballadora lleugerament ferida ha resultat intoxicada quan intentava apagar les flames amb un extintor. La jove ha estat donada d'alta en el mateix lloc dels fets.

En l'incident també hi han treballat quatre dotacions de la Policia Local de Girona que han tallat l'accés a les persone si els vehicles als carrers Juli Garreta, Bisbe Lorenzana i Joan Baptista de la Salle durant uns instants.