La Policia Municial de Girona ha detingut aquest dimecres a la matinada dos homes per robar a l'interior d'un vehicle que estava aparcat al carrer de la Creu. Els fets han tingut lloc pels volts de dos quarts de dues de la matinada quan la Policia Municipal ha rebut una trucada alertant del robatori. En acudir al lloc dels fets, els agents han comprovat com un cotxe havia rebut el llançament d'una pedra i l'interior estava tot regirat. La policia ha activat una recerca que ha permès detectar i detenir els dos joves a l'altura del número 59 del carrer Emili Grahit, on havien fugit. Un cop a la garjola, un dels detinguts ha utilitzat una peça de roba per intentar autolesionar-se, segons ha informat la policia, i ha hagut de ser ingressat a l'Hospital Josep Trueta de la ciutat.

Un cop l'agent que feia la custòdia s'ha adonat, a través de les càmeres, que passava alguna cosa a una de les garjoles i ha comprovat que un dels nois havia intentat autolesionar-se s'han activat els seveis d'emergències.

A l'espera de l'arribada d'efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), tres policies han estat practicant les maniobres de reanimació cardiopulmonar per mantenir en vida el jove fins que arribés el SEM. Una ambulància l'ha traslladat fins a l'Hospital Josep Trueta de Girona on es troba ingressat.