Espectacle poc edificant el que van presenciar els passejants que la tarda de dimarts, pels volts de les sis, feinen el tafaner a les botigues en rebaixes del carrer Joan Maragall, al centre de Girona. Una dona i un home, conductors de dos vehicles, van acabar a bufes –segons testimonis dels fets, ella va pegar força més que ell– després que la noia, que desaparcava el seu Peugeot, va picar lleugerament el cotxe que tenia estacionat darrere. La dona va acabar imputada per una falta de de lesions i els Mossos d´Esquadra la van interceptar quan ja enfilava cap a Sarrià, després de fugir a tot gas de l´indret del conflicte amb la seva mare com a copilot. Amb­dues dones són de nacionalitat francesa.

La conductora matussera pretenia treure el seu cotxe de la zona blava de Joan Maragall i el conductor del vehicle de darrere, que estava a la vorera en companyia de la seva parella, la va advertir que havia picat contra el seu parafang. Les diligències recollides pels Mossos no deixen gaire clar qui va començar a enfilar el to, però la conductora va acabar baixant del cotxe i va escupir sobre la parella del conductor que s´havia queixat, cosa que va donar lloc a una batussa entre tots dos mentre els espectadors advertien l´home que no es deixés provocar i no li pegués.

Finalment la dona, ajudada per la seva mare que també va baixar del cotxe i va posar-se per enmig, va intentar arrencar a tota velocitat i gairebé atropella l´altre conductor, que pretenia bloquejar el pas del vehicle en espera que arribés la policia. En intentar evitar-ne la marxa, li va arrencar un retrovisor. Llavors la conductora, «que semblava mig salvatge», segons testimonis dels fets, va frenar i abans de fugir va arrencar el retrovisor del cotxe de l´adversari. El conductor perjudicat ha presentat denúncia. Les dones franceses, no. Tot plegat es dirimirà en un judici ràpid.