Tres agents de la policia municipal de Girona van salvar la vida a un home que s´havia intentat penjar als calabossos després de ser detingut per robar objectes de l´interior d´un vehicle aparcat al carrer de la Creu.

Quan el lladre ja havia estat detingut i romania a la garjola hauria intentat penjar-se amb la seva camisa. L´agent que feia la custòdia va observar, a través de les càmeres de vigilància, que alguna cosa passava a l´interior d´un dels calabossos.

Després d´activar totes les alertes mèdiques, tres policies van pràcticar-li maniobres de reanimació cardiopulmonar, mentre esperaven l´arribada de les ambulàncies del Sistema d´Emergències Mèdiques. Amb les tasques dels agents es va aconseguir mantenir amb vida el detingut fins deixar-lo en mans dels facultatius. Finalment una ambulància li va reactivar el ritme cardíac gràcies a un desfibril·lador i el van traslladar fins a l´hospital Josep Trueta, on encara es troba ingressat.

L´home havia estat detingut poca estona abans acusat d´haver robat els objectes d´un vehicle al carrer de la Creu. La detenció es va produir al voltant de quarts de dues, quan la central de la Policia Municipal va rebre una trucada que alertava del robatori a l´interior d´un vehicle al carrer de la Creu i apuntava a l´actuació de dos individus.

Una patrulla va comprovar com un cotxe estacionat davant del número 23 d´aquest carrer havia patit danys ocasionats pel llançament d´una pedra que encara estava al lloc. Els agents van observar com l´interior del cotxe estava tot regirat amb evidències d´haver patit un robatori. Malgrat la immediatesa de la intervenció policial, els sospitosos, dos joves dels quals la policia en tenia la descripció, havien fugit cap al carrer Emili Grahit. Tot seguit es va iniciar una recerca que va donar fruit minuts després quan una de les dotacions de la Policia Municipal va detectar i detenir els dos fugitius, al carrer Emili Grahit.