D'aquí a dues setmanes, el 24 d'agost, el director de l'hotel Ultònia, Joan Pellicer, deixarà el càrrec per motius personals després de 18 anys i mig. L'anunci arriba quan han passat dos mesos de la inauguració oficial del nou complex hoteler, que ha reconvertit l'hotel en dos, l'hotel Ultònia i l'hotel Gran Ultònia, aquest últim de quatre estrelles i que tots junts formen el principal hotel de la ciutat. Precisament, aquesta inauguració ha estat el compliment d'una fita que per Pellicer ha estat el seu objectiu dels últims anys.

"El meu objectiu era arribar a la fita d'obrir el nou hotel, posar-lo en marxa, rodar-lo", va valorar ahir. "Han estat uns mesos intensos", va continuar, i un cop complert l'obectiu "faré una replantejament del que vull fer i a partir d'aquí segurament agafi un nou repte o descansi una temporada", va dir.

Finalment, Pellicer va demanar a polítics, hotelers, restauradors, comerciants i als ciutadans de Girona que facin pinya per "vendre el producte que tenim" i així sortir del pessimisme que regna en l'ambient. "Això ho hem de tirar endavant entre tots, estem en la província més privilegiada de tot l'Estat i hem de tenir també el màxim d'ànims per tirar endavant la ciutat", va sentenciar.