Les actuals plaques dels carrers de la ciutat han quedat antigues i, fins i tot, presenten mancances gramaticals. L'Ajuntament ha decidit que les anirà canviant a mesura que se'n necessitin de noves. Després d'encarregar diverses proves (algunes de les quals ja es van col·locar) al final s'han decidit.

Així, el material seguirà sent el mateix, la pedra, i també es manté el color vermell per a les lletres mentre que l'escut del consistori serà de la mateixa mida i disseny que en l'anterior. Entre els principals canvis destaca la tipografia de la lletra, que serà més arrodonida. Quant a la llengua, l'Ajuntament ha volugt afegir la preposició de, que en els anteriors no hi eren, com es pot comprovar en les imatges. D'igual manera, s'utilitzen les majúscules i minúscules quan així es requereix: a l'inici del text i dels noms propis, quan en les anteriors plaques dels carrers, el contingut eren del tot en lletres majúscules.

En un primer moment, l'Ajuntament va informar que les noves plaques serien de plàstic amb lletres negres i vermelles, però ahir van confirmar que es tractava d'una prova i que només se'n van col·locar una desena. Ara s'han decidit per aquest nou disseny, que s'incorporarà quan es facin nous carrers o es deteriorin les anteriors.