La Policia Municipal de Girona va detenir, la tarda de divendres, Fidel N. A. de 26 anys d'edat, veí de Cornella de Llobregat (Baix Llobregat), com a presumpte autor d'un delicte de falsificació de document oficial, un delicte d'usurpació d'identitat i un delicte de temptativa d'estafa. Els fets es varen iniciar quan la Secció d'Investigació i Seguretat de la Policia Municipal de Girona va rebre un avís ja que en un establiment comercial de la ciutat, hi hauria una persona que estaria intentant finançar una compra de 2.200 euros amb dades dubtoses. La policia va demanar-li el DNI i van comprovar que era fals. Llavors van procedir a arrestar l'home.

Quan els agents es varen adreçar al comerç, els vigilants els varen explicar que hi havia una persona a l'exterior que hauria volgut fer un finançament per valor de 2200 euros, però que les dades del DNI i les dades que portava del banc no coincidien, segons ha informat la Policia Local de Girona en una nota de premsa.

Els policies varen sortir a l'exterior de l'establiment i van localitzar la persona. Tot seguit li varen demanar que s'identifiqués, cosa que va fer per mitjà d'un DNI les dades del qual eren errònies en relació a la informació de les bases de dades policials.

Després d'això els policies van escorcollar el sospitós i el vehicle que duia. Fruit d'aquest escorcoll varen localitzar dos documents DNI més, amb la seva fotografia però amb dades d'altres persones.

Davant dels fets, els policies varen recollir totes les proves, hi varen detenir, Fidel N. A. de 26 anys d'edat, veí de Cornellà de Llobregat, com a presumpte autor d'un delicte de falsificació de document oficial, un delicte de usurpació d'identitat i un delicte de temptativa d'estafa.