Ensurt ahir al migdia en un bloc de pisos a tocar del parc Central de Girona. Els Bombers de la Generalitat van haver d'entrar en un pis del número sis del carrer Bisbe Sivilla perquè una paella oblidada al foc havia causat un notable incendi en una cuina, i estava fumant tot l'edifici. De fet, nou persones van ser comminades a deixar els seus domicilis pel risc de resultar afectades pel fum, segons van informar els Bombers de la Generalitat.

L'alarma va saltar a un quart i pocs minuts de les dues de la tarda. Els Bombers van rebre l'avís d'uns veïns perquè sortia fum per una finestra. Dues dotacions i ambulàncies del SEM es van desplaçar cap aquest carrer, on hi han sovintejat altres incidents com ara un incendi en una mesquita molt freqüentada i que la comunitat musulmana usuària ja ha advertit que és problemàtica perquè se'ls ha quedat molt petita.

Així les coses, una paella al foc va resultar un incident menor que, magrat tot, va causar força desperfectes en el pis en què es va originar l'incendi. Els mobles de la cuina i la campana extractora van quedar destruïts per les flames, segons van indicar els Bombers, i la resta del pis fortament afectada pel fum, així com també l'escala del bloc, tot i que en menys intensitat. La mestressa que havia oblidat la paella al foc va ser atesa per un atac de nervis i traslladada al CAP més proper.

A banda d'això, dues dotacions de Bombers van actuar ahir a la tarda a l'avinguda de Sant Francesc, al centre de Girona, per un incendi a l'interior d'un contenidor de vidre. Les flames no van afectar res més.