Un camió d'escombraries de l'empresa Girona + Neta va emportar-se ahir a la matinada part d'un arc de les voltes de la plaça de l'Assumpció, al barri de Sant Narcís, en quedar-hi encallat just quan sortia en direcció al carrer de la Mare de Déu de la Salut. El conductor, un treballador experimentat, està acostumat a utilitzar un vehicle més petit, però aquella nit conduïa un camió més gran. Aquesta és l'explicació que va donar ahir el tinent de Mobilitat, Via Pública, Seguretat i del barri de Sant Narcís, Joan Alcalà, per explicar l'accident.

L'incident es va produir quan passaven vint minuts de la una de la matinada del dijous. Un cop sec va alertar una veïna, que va trucar a la policia. El conductor, que no va patir cap ferida, va declarar davant la policia municipal. A primera hora del matí, Joan Alcalà, el regidor d'Urbanisme, Carles Ribas, i l'alcalde accidental, Jordi Fàbrega, juntament amb tècnics i un arquitecte municipal van arribar-se fins al lloc dels fets per observar les conseqüències de la topada de primera mà. "Els danys són importants. Hi ha una columna força esquerdada ", apuntava Alcalà. Per evitar que les parts fracturades s'obrissin més, es va falcar l'estructura. A més, es va tancar la zona al pas de vehicles i de vianants per evitar que un possible despreniment afectés ningú.

A banda de les esquerdes, també hi ha dos veïns a qui es va ?localitzar per advertir-los que no ?entressin als trasters que tenen ?sobre de l'arc de la plaça per evitar que ?algun moviment pugués afectar ?encara més tota l'estructura. No es descarta que es pugui obrir un expedient al conductor del camió.