Dos cotxes i tres motos han quedat afectats per un incendi que ha tingut lloc aquesta matinada de dilluns en un aparcament subterrani de Girona. Els Bombers, que han hagut d'evacuar una trentena de persones i confinar-ne una trentena més en un succés que no ha comportat ferits, han rebut l'avís del foc a les 2.17 h de la matinada. Les flames cremaven en un pàrquing compartit pels edificis del número 10 del carrer Cor de Maria i el número 9 del carrer Manel Quer. El foc ha quedat extingit cap a les 3.30 h.

Deu dotacions dels Bombers han treballat per sufocar les flames. L'incendi, les causes del qual encara no s'han investigat, ha destruït totalment dos cotxes i tres motos estacionats a l'aparcament que comparteixen els edificis número 10 de Cor de Maria i número 9 de Manel Quer. Com a mesura preventiva, els Bombers han demanat que s'evacués el primer bloc, en total, 30 veïns. També s'ha demanat els veïns del segon edifici que es confinessin a les seves cases.

El foc ha quedat controlat a les 3.05 h, i s'ha declarat extingit 25 minuts després. A partir d'aquell moment, els Bombers de la Generalitat han ventilat tant l'aparcament com els blocs i no ha estat fins a les 4.10 h que els veïns evacuats han pogut tornar a les seves cases. També a aquella hora s'ha aixecat l'ordre de confinament del segon bloc. Cap persona no ha resultat ferida com a conseqüència de l'incendi.