Un veí de Girona de 66 anys, Guillermo Mayola Dorca, va morir el vespre de dijous després de patir un col·lapse al volant del seu cotxe, a Salt. L'home estava desaparcant el seu vehicle tot fent marxa enrere quan va perdre el control dels seus actes. El gas del cotxe, però, va quedar clavat i el seu Audi A3 va impactar contra tres cotxes més estacionats a l'aparcament a l'aire lliure d'un centre comercial dels afores de municipi.

El sinistre va ocórrer pocs minuts després de les vuit del vespre de dijous a un aparcament comercial de Salt. L'home va anar cap al seu vehicle i es va posar al volant. Quan maniobrava per desaparcar el cotxe, va patir alguna mena d'atac, possiblement un infart, que va fer que perdés el control del vehicle i que aquest continués, descontrolat, circulant cap enrere a velocitat cada cop més alta.

Cap vianant va resultar ferit pel vehicle descontrolat, un Audi A3, però sí tres cotxes més aparcats a tocar van patir danys, van informar ahir els Mossos d'Esquadra, que van atendre l'incident. Una ambulància del SEM va desplaçar-se a l'indret però no va poder fer res més que certificar la mort de l'amo de l'Audi A3, que va morir a resultes de l'atac, no pas dels cops contra els altres cotxes.

Els mossos van trigar una estona en poder identificar correctament l'home, però cap a la mitjanit ja se sabia que es tractava de Mayola Dorca. L'home serà enterrat aquesta tarda al Tanatori de Girona. Era casat i tenia dos fills.