L'Associació de Veïns de Sant Narcís i de l'Associació Comerciants Sant Narcís-Sector Dominiques entraran avui un escrit a l'Ajuntament de Girona en què reclamen a l'Ajuntament que mani paralitzar les obres de l'estació del TAV que s'estan fent al parc Central. Els representants de les dues entitats reclamen saber exactament què són les dues estructures que s'han començat a aixecar a prop de la plaça d'Europa i que se'ls donin plànols de les obres amb les alçades.

El president de l'Associació de Veïns, Martí Carreras, intueix que es tracta de sortides d'emergències i de fums, però critica que quan pregunten a l'Ajuntament "o diuen que no saben res o ens amaguen alguna cosa". En aquest sentit, Carreras lamenta que "Adif marqui el ritme de les obres".

El representant veïnal considera que l'Ajuntament ha de parar les ?obres ja: "No podem esperar fins al dia de l'Audiència pública, el 6 de novembre. Ja hem passat una setmana veient que aixequen estructures i treballen a les nits i si esperem, haurà passat ja una setmana més".

Respecte a l'obertura d'un expedient sancionador per treballar de nit, sense permís, a l'empresa que està executant els treballs de les obres del TAV, Carreras és també contundent: "Volem que els diners es destinin a inversions al barri o a un pla de dinamització del comerç". La multa pot arribar a 3.000 euros. Carreras adverteix que seguiran vigilants a les nits per detectar si se segueix treballant de nit. No obstant deixa clar que: "Aquesta feina de control no ens tocaria a nosaltres".