La Policia Municipal de Giron ha fet pública una altra vegada la llista de peces que es troben a la seva oficina d'ojectes perduts, per tal que els seus propietaris pu?guin reclamar-los. Entre els objectes perduts hi ha bosses, maletes, carteres, carpetes i documents de tot tipus, però també joies i ornaments, ulleres, telèfons mòbils, roba i llibres, entre d'altres.

Entre els aparells electrònics que s'han trobat hi ha càmeres fotogràfiques, un disc dur, caixes de DVD, una PDA, una gravadora amb microcassette i uns auriculars, entre d'altres. Pel que fa als llibres, alguns dels títols que s'han trobat són una biografia dels Rolling Stones, El Rey León, Els millors poemes de Miquel Martí i Pol, Los curas comunistas, 1080 recetas de cocina, El zoo d'en Pitus i Nosaltres, els de Vilaximpleta, entre molts altres.

En l'apartat de joies i ornaments, la policia s'ha trobat amb diversos anells platejats, un d'or i diverses arracades, majoritàriament desaparellades. En relació a la roba i complements, s'han recollit uns patins de color negre que anaven dins d'una bossa negra, jaquetes -inclosa una de pell-, sudaderes i gorres, una de les quals té estampat un dibuix de Spiderman.

També s'han trobat ulleres, tant de sol com de visió normal, i mòbils de totes les marques i formes. Pel que fa als documents d'identitat, n'hi ha de diverses parts del món, des de França i Letònia fins a l'Equador i Colòmbia. També hi ha carnets de conduir, targetes sanitàries i llibres de família.