Les deixalleries mòbils del 2013 comencen a Palau i l´Eixample

 

GIRONA | DDG L'Ajuntament de Girona ha fet públic el calendari de les dues deixalleries mòbils. Aquesta setmana (del 3 al 5 de gener) a l'Avinguda Ramon Folch (l'Eixample Nord) i al carrer dels Jocs Olímpics (Palau II). La setmana vinent es desplaçaran fina a Montjuïc i al carrer Migdia (10 a 12 de gener). La previsió és que tots els caps de setmana de l'any (de dijous a dissabte) hi hagi les dues instal·lacions mòbils situades en dos punts de la ciutat, de manera rotatòria i abarcant tot el terme municipal.
Durant l'hivern les dues deixalleries faran un horari de 16.30 hores els dijous; de 10.00 hores a 13.30 hores i de 16.30 hores a 19.30 hores els divendres; i de 10.00 hores a 14.00 hores i de 16.30 hores a 19.30 hores els dissabtes. S'hi poden deixar els mateixos productes que en les deixalleries fixes de Mas Xirgu i Sarrià: bombetes, esprais, piles, bateries de cotxes, pintures, olis, radiografies, tòners, electrodomèstics, roba, ferralla o fusta, entre altres.

Canal Girona FC

Girona FC

Girona FC

Totes les notícies, imatges, vídeos i partits en directe del Girona FC. Consulta també la classificació i calendari de la Lliga.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema