Esports

Espai Gironès recull les 30 tones per al Banc d´Aliments de Girona

 

SALT | DDG La campanya del centre comercial Espai Gironès de Salt per recollir menjar per al Banc d'Aliments ha assolit la fita desitjada deu dies abans que aquesta acabi. L'objectiu era arribar a les 30 tones de menjar i ja s'ha aconseguit aquesta quantitat. La direcció del centre ha agraït la implicació que han mostrat els diferents voluntaris que han recollit caixes d'aliments i a tots aquells qui han fet donacions a títol personal o en nom d'empreses. També ha aprofitat per recordar que tot i haver assolit el repte la recollida es mantindrà activa fins al dia 13 de gener. El centre comercial espera poder tancar la campanya amb una xifra rècord de recollida d'aliments. De fet, els últims dies de la campanya coincidiran amb l'inici de les rebaixes i s'espera una afluència massiva de gent que pot afavorir aconseguir recollir una xifra d'aliments molt superior a l'actual.
La campanya, apadrinada pel cuiner Joan Roca, d'El Celler de Can Roca, ofereix diferents alternatives per donar aliments (llegums secs, conserves de peix, llet i oli). Per exemple, es pot adquirir aliments a les botigues del centre comercial o portar-los de casa i dipositar-los al punt solidari instal·lat a la zona de restauració de la primera planta. També hi ha diferents jocs per a nens on el premi és apotar un quilo de menjar, que en aquest cas assumeix el propi Espai Gironès. Els visitants, a més, poden fotografiar-se al punt de recollida fent-se o llençant un petó i el propi Espai Gironès també s'encarrega d'aportar-hi el quilo d'aliment.

Canal Girona FC

Girona FC

Girona FC

Totes les notícies, imatges, vídeos i partits en directe del Girona FC. Consulta també la classificació i calendari de la Lliga.

 
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema