Petit ensurt durant la cavalcada dels tres Reis Mags d'Orient a Girona. Un dels patges de Ses Majestats va resultar ferit lleu a causa de l'explosió d'una bengala. El jove estava intentant col·locar bé i encendre l'artefacte a la baixada dels Jardins de la Mercè quan, de sobte, va explotar i li va causar una cremada lleu a la mà. L'explosió també va afectar quatre persones més, entre elles un infant, que es trobaven prop del lloc dels fets. Tot i l'ensurt, els assistents no van necessitar atenció mèdica. La víctima va ser traslladada en ambulància fins a l'Hospital Josep Trueta de Girona i poca estona després va ser donat d'alta.

Aquest passat dissabte a la nit, l'organització de la cavalcada no va explicar que hi hagués hagut algun problema durant l'esdeveniment. No obstant això, aquest diumenge al matí el president de l'entitat que organitza la cavalcada, la Confraria de Jesús Crucificat- Manaies de Girona, Narcís Reixach, ha donat a conèixer a l'ACN que un patge va patir un petit ensurt.

Els fets van succeir a l'inici de la cavalcada, quan el jove estava baixant pels Jardins de la Mercè. Mentre intentava col·locar i encendre una bengala, l'artefacte va explotar. Aquest fet va causar una cremada lleu a la mà del jove i va afectar a quatre persones més que es trobaven al seu costat. Entre elles hi havia un infant. Tot i l'ensurt, els ciutadans no van patir cap conseqüència i no van necessitar atenció mèdica.

"Hagués pogut ser més greu però tot va quedar en poca cosa", ha explicat Reixach. El patge va ser traslladat en ambulància a l'Hospital Josep Trueta de Girona i, al cap de poca estona, els metges li van donar l'alta mèdica. Des de l'organització ressalten que tot apunta a un defecte de fabricació de l'artefacte tot i que demà mateix ho analitzaran amb un tècnic.