Un jurat ha escollit el pessebre artístic de la parròquia de Sant Cugat de Salt com a guanyadora del XXV concurs de pessebres "Arcàngel de la Catedral" i el treball de Xavier Bataler com el millor en l'apartat de pessebres populars. L'Associació de Pessebristes de Girona entrega demà els premis en un acte al Caixa Fòrum- Fontana d'Or (19.30 hores).

En categoria artística, la parròquia saltenca s'ha imposat a Jaume Margenat i Pietat Rastet que rebran un arcàngel d'argent i de bronze respectivament. L'Associació Cultural Parc Martí i Julià ha obtingut un accèsit i Alexandra Tarradas Les Alzines tindran una medalla i un diploma. Fora de concurs hi han participat Jordi Dalmau, Alfons Vázquez, Jordi Barris, i Josep Perpiñà.

En l'apartat popular, Xavier Bataller obté l'arcàngel d'or, mentre que Pitu Masdevall tindrà el d'argent i Emiliano i Lucia Castro, el de bronze. Rebran tres accèsits per aquest ordre: Àngel i Elena Marimon, Pere Pujadas i el col·legi Sagrada Família. Obtenen medalla i diploma: Parròquia del Carme, Pietat Raset, Paula González, Les Alzines - Primària, Les Alzines - Infantil, Juan Hernández, Escola Montfalgars, Anna Sánchez, Claudia i Anna Pérez, Nayara i Enric Raga, Sandra Aguiló, Sara Hernández Sara Villarreal, Raül i Noemí Belmonte, Sílvia i Guillem Basanta, Oscar Morales, Xènia Puigderrajols, Centre Pare Claret, Federico Miralles, Mar Falgueras, Laura Viñola, Família Rodríguez Figa, Eduard Soler, Nora Garcia, Júlia Palals, Miquel Puigverd, Kamila, Martina Planas, Família De Tiburcio Soro, David Lázaro, Carla Romero, Laia Llompart, Maria Rodríguez, Carla Marcó i Júlia Nieva, Ona Ortega, Núria Chamorro i Ariadna Chavez, i un anònim.

Pel que fa al LXVI concurs de pessebres de l'Associació els tres primers, per ordre, han estat: Pere Batlle, Miquel Rustullet i Lluís Gubert. Els tres accèsits per ordre corresponen a: Josep M. Coll, Antoni Barcelona, Andreu Comas. Tenen medalla i diploma: Albert Català, Maria Bril·li, Lluís Sala, Quique de la Paz i Laura Soler, Miquel Duran, Joaquim Planas, Jesús Boné, Joan Mola Jesús Chiva i Montserrat Sánchez. L'associació distingirà amb un arcàngel de ferro honorífic a Francesc Garcia Puig, en reconeixement a la seva tasca pessebrística d'especial rellevància.