CaixaForum Girona rep més de 131.000 visitants durant el 2012

Les exposicions són les activitats que atrauen més públic

 13:09  
Una de les mostres més concorregudes ha estat la de ´Rusiñol, Monet, Gauguin, Sunyer. El paisatge a la Col·lecció Carmen Thyssen´.
Una de les mostres més concorregudes ha estat la de ´Rusiñol, Monet, Gauguin, Sunyer. El paisatge a la Col·lecció Carmen Thyssen´. ACN
 MULTIMÈDIA

GIRONA/ACN El centre social i cultural de l'Obra Social "la Caixa" a Girona, CaixaForum Girona, va rebre en el seu segon any d'existència un total de 131.158 visitants. Entre les diferents activitats que van tenir lloc durant l'any passat, la major afluència de públic la van registrar les exposicions, seguides de les activitats educatives, els concerts, les activitats familiars, els cicles de conferències i els projectes socials. Després del de Barcelona -que ha rebut més de 970.000 visites- el CaixaForum Girona és el centre social i cultural de l'Obra Social "la Caixa" que ha rebut més persones de tot Catalunya.

Entre les activitats més concorregudes destaquen les exposicions 'Rusiñol, Monet, Gauguin, Sunyer. El paisatge a la Col·lecció Carmen Thyssen', 'Maternitats. Fotografies i narracions de Bru Rovira'; 'Un altre Egipte. Col·leccions coptes del Museu del Louvre'; i 'De Dürer a Morandi. Gravats de la Fundació William Cuendet & Atelier de Saint-Prex'.

Pel que fa a la resta de centres de l'Obra Social "la Caixa", CaixaForum Barcelona va rebre un total de 971.101 visitants al llarg del 2012. En l'any del seu desè aniversari, el Centre Social i Cultural de l'Obra Social "la Caixa" a la ciutat de Barcelona va batre el seu rècord històric de visitants. CaixaForum Madrid va superar els 900.000 visitants l'any passat (903.922 visitants), seguit per CosmoCaixa Barcelona (788.176), CosmoCaixa Madrid (299.708), CaixaForum Palma (261.817), CaixaForum Girona (131.158), CaixaForum Tarragona (79.678) i CaixaForum Lleida (77.552).

Canal Girona FC

Girona FC

Girona FC

Totes les notícies, imatges, vídeos i partits en directe del Girona FC. Consulta també la classificació i calendari de la Lliga.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema