Creu Roja recull mantes i sacs de dormir per combatre la fred

El material recollit es repartirà entre les persones sense sostre i la gent que es troba en situació de gran vulnerabilitat

 20:07  

La Creu Roja a Girona ha començat una campanya de recollida de material per a l´hivern. Concretament, l´assemblea local recull mantes, sacs de dormir i productes complementaris de cara a combatre el fred intens que arriba durant aquesta època de l´any. Els sacs i les mantes recollides seran posteriorment repartides des del servei d´atenció integral de persones sense sostre, entre el usuaris d´aquest programa i de manera puntual a través de la Unitat d´Emergències Socials, per fer front al fred de l´hivern.

La Unitat Mòbil d´Emergències Socials forma part del programa que atén a persones sense sostre que s´ha implementat durant l´any 2012 a la demarcació de Girona, degut a la detecció d´un increment considerable, durant els últims cinc anys, de les persones que es troben en aquesta situació i on s´ha constatat que el perfil d´aquest col·lectiu s´està tornant cada cop més heterogeni. Aquesta evolució s´ha detectat gràcies a que durant els últims quatre anys des de l´àmbit de socors de l´entitat ja es venien realitzant sortides nocturnes amb la mateixa finalitat.

L'objectiu de la campanya es cobrir amb aquests materials les necessitats bàsiques més immediates d´aquest col·lectiu, sense oblidar que el material és un mitjà d´aproximació a les persones sense sostre, per tal de poder detectar necessitats i demandes més complicades per tal de realitzar un acompanyament posterior a la xarxa d'assistència normalitzada, promovent així la seva inclusió social.

L´horari de recollida és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. L´entrega del material es pot fer a la seu d´Activitats i Serveis Emili Blanch que té la Creu Roja a Girona al carrer Bernat Boades 6 de Girona. Per qüestions logístiques, des de l´assemblea local es demana que només es faci donació del material indicat, recordant que altres tipus de complements de roba es poden portar als diferents punts de recollida de roba que hi ha a la ciutat.

Canal Girona FC

Girona FC

Girona FC

Totes les notícies, imatges, vídeos i partits en directe del Girona FC. Consulta també la classificació i calendari de la Lliga.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema