L´Ajuntament es replantejarà els miradors a Canalejas si els veïns no els volen

 

GIRONA | DDG La reforma del passeig Canalejas de Girona no ha convençut alguns veïns que dimarts van poder veure el projecte amb imatges virtuals durant la presentació que va fer l'equip de govern. El regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament, Carles Ribas, va explicar ahir a Catalunya Ràdio que si reben moltes queixes veïnals podrien retirar la part dels miradors, que és la que no agrada als residents del passeig. De fet, els veïns podran presentar al·legacions al projecte un cop es posi a exposició pública.
No seria el primer cop que el govern accepta les peticions veïnals per retirar parts de projectes importants. Per exemple, a Sant Narcís s'hi havia previst una àrea verda d'aparcament però després de les retincències veïnals i d'una votació popular va retirar la proposta.
Els veïns consideren que els miradors no donarien més visibilitat a les cases de l'Onyar que la que ja s'ofereix actualment. En aquest entit, temen que els miradors es converteixin en punts de concentració de joves dels locals d'oci nocturn i s'hi aprofiti per fer botellón. En aquest sentit, consideren que s'hi ?acumularà brutícia, sobretot en un dels vuit miradors. Seria el més gros i tindria escales que segons els residents facilitarien aquesta acumulació de persones. Les obres del projecte presentat costaran un milió d'euros i es faran al llarg d'aquest any.

Canal Girona FC

Girona FC

Girona FC

Totes les notícies, imatges, vídeos i partits en directe del Girona FC. Consulta també la classificació i calendari de la Lliga.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema