Lladres de coure deixen el camp de futbol de Vilobí sense llum

L'ajuntament calcula que restablir el subministrament i reparar una tanca malmesa els costarà 8.000 euros

 17:53  

ACN Les instal·lacions del camp de futbol de Vilobí d'Onyar (Selva) han estat escenari d'un robatori de cable de coure. Uns lladres es van endur la nit de dimecres a dijous el cablejat de les quatre torres que il·luminen el camp i han deixat les instal·lacions a les fosques. També s'han endut el cablejat d'una cinquena torre que queda fora del perímetre del camp. Per accedir al recinte, els lladres van forçar la tanca i l'han fet malbé. L'ajuntament ha denunciat els fets aquest migdia davant els Mossos d'Esquadra i calcula que els danys provocats pels lladres més el cost de la reposició del servei ascendeix a 8.000 euros.

Aquesta no és la primera vegada que el municipi pateix els efectes dels lladres de coure. El maig de 2011 uns lladres van aprofitar també la foscor de la nit per endur-se un quilòmetre de cable de coure dels pals telefònics del municipi i van deixar sense telèfon uns 600 veïns. Pocs dies després, al juny, un altre robatori d'aquestes característiques va deixar sense telèfon i Internet una dotzena de masies del municipi, situades a la zona propera a l'aeroport.

Canal Girona FC

Girona FC

Girona FC

Totes les notícies, imatges, vídeos i partits en directe del Girona FC. Consulta també la classificació i calendari de la Lliga.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema