És la tercera vegada que Said Rahouti es presenta als jutjats de Girona i ha de tornar a casa sense haver-se pogut defensar de l'acusació que pesa sobre ell. La suposada víctima segueix sense presentar-se i la vista no es pot celebrar ja que, pràcticament, la totalitat de la prova es basa a dilucidar qui dels dos diu la veritat a partir les declaracions d'un i altre. L'home s'enfronta a dos anys i mig de presó i la seva advocada, Núria Cruset, reclama que sigui la darrera suspensió d'un judici que cueja des del 2010.

L'escrit d'acusació del fiscal indica que el processat, el 19 de gener de 2008, va anar fins un locutori del carrer de la Rutlla per trobar-se amb una de les treballadores, a qui mostrava les seves intencions sexuals dient-li que "tu estaràs entre les meves mans algún dia" o "vull ficar-me al llit amb tu". I davant la negativa de la jove va marxar.

Sostè el ministeri públic que l'acusat, poca estona després, va tornar a l'establiment i "sense donar cap explicació" va col·locar-se darrere el mostrador, on l'hauria agafada i esquinçat la brusa que duia per poder tocar-li els pits. La dona s'hauria resistit i mentre es posava l'abric per marxar de l'establiment, l'home li ho hauria tractat d'impedir pegant-la amb un revister que tenia a mà i etzibant-li puntades a les natges.

Segons el fiscal, l'agressió va provocar-li a la dona diverses contusions que van trigar sis dies a guarir. A part, exposa que la dona va perdre 120 euros en efectiu quan va posar-se l'abric d'una revolada per tal de fugir i un braçalet de 150 euros. Elements, tots aquests, que haurien de rescabalar-se. Per aquesta raó demana que s'obligui l'acusat a pagar 500 euros en concepte d'indemnització.