Una vintena de treballadors municipals han demanat avançar la paga del juny

La mesura es va oferir
als 1.129 empleats de l'Ajuntament després de pactar-ho amb els sindicats

 

GIRONA | T.C.C. Només una vintena de treballadors de l'Ajuntament de Girona han demanat que se'ls avanci la paga del mes de juny al Nadal, per compensar la pèrdua d'aquest darrer pagament extra. Tenint en compte que s'hi podien acollir 1.129 empleats, el percentatge ha estat molt baix. L'Ajuntament va oferir aquesta opció als treballadors municipals després d'acordar-ho amb els sindicats, després que mesos enrera el Govern Central impulsés la suspensió d'aquesta paga extra com una mesura d'ajust. Aquesta decisió va causar molt malestar a totes les institucions públiques i diversos grups de l'oposició van demanar que es busquessin alternatives per no deixar els treballadors sense aquests diners.
No obstant això, els treballadors de l'Ajuntament de Girona que han demanat l'avançament de la paga del mes de juny hauran de retornar aquests diners. De fet, segons ha indicat la regidora d'Hisenda, Maria Àngels Planas, en alguns casos, els empleats no han demanat l'avançament de tota la paga sinó només d'una part, la que consideraven necessària. Aquest possibilitat també havia estat pactada amb els sindicats. Maria Àngels Planas ha recordat que la petició de demanar un avançament de les pagues no incompleix cap llei i que està regulada per conveni.

Canal Girona FC

Girona FC

Girona FC

Totes les notícies, imatges, vídeos i partits en directe del Girona FC. Consulta també la classificació i calendari de la Lliga.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema