La campanya solidària Que sigui Nadal per a tothom, organitzada pel Centre Comercial Espai Gironès, ha acabat amb un total de 36,7 tones de menjar recollides, superant així l'objectiu fixat, que era de 30 tones.

Segons el centre, l'objectiu era recollir aliments per tal d'augmentar les reserves de menjar al Banc dels Aliments, ja que en els últims mesos s'han incrementat les demandes de menjar per part de centenars de famílies gironines.

La iniciativa, que va ser apadrinada pel cuiner gironí Joan Roca, va començar el 23 de novembre i es va allargar fins el passat 13 de gener. Segons ha informat el centre comercial en un comunicat, tot tipus de públics han ajudat al llarg de les últimes setmanes a "fer créixer la bàscula dels aliments recollits", tot implicant-se directametn amb la campanya.

El gerent del centre, Pau Jordà, ha agraït l'ajut rebut per part de famílies, empreses, associacions i voluntaris que, segons diu, han fet que la campanya es convertís "en un gran èxit". Segons indica, "un cop més s'ha demostrat que la gran solidaritat gironina no té límits, tot i els moments difícils que estem vivint".