«Els nebots no tenen cap dret sobre l´herència de l´oncle»

Els advocats del gabinet Prat Sàbat responen a les consultes legals dels nostres lectors. Mira el d'aquesta setmana

 16:05  
«Els nebots no tenen cap dret sobre l´herència de l´oncle»
«Els nebots no tenen cap dret sobre l´herència de l´oncle» 
 MULTIMÈDIA

Aquesta setmana un dels nostres lectors exposava els seus dubtes legals en qüestió d'herències. En concret, la consulta anava adreçada als seus drets i els dels seus germans i cosins sobre la possible herència deixada per un tiet en comú sense fills però amb esposa.

Els advocats de Prat Sàbat, en aquest cas en Miquel Garcias, expert en dret civil, ha contestat els dubtes del nostre amic:

«En cas de defunció del seu oncle, es tindria que estar al que disposés en el seu testament. Si no n´hi hagués, els nebots només tindrien dret a succeir-lo en el cas que al temps de la seva mort el seu oncle no tingués fills ni cònjuge. Per altra banda, vostès, en la seva condició de nebots, no tenen cap dret legitimari sobre l´herència del seu oncle. Finalment, en cas de mort de l´esposa del seu oncle, tampoc tenen cap tipus de dret sobre la seva herència, ni per successió intestada (sense testament) ni per llegítima.»

Canal Girona FC

Girona FC

Girona FC

Totes les notícies, imatges, vídeos i partits en directe del Girona FC. Consulta també la classificació i calendari de la Lliga.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema